“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Medikamente për rritjen e flokëve

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr.8256

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse një person është duke vuajtur nga rënia e flokëve dhe bëhet tullac, a lejohet që të përdorë medikamente për të nxitur rritjen e flokëve?

Përgjigje: Lejohet përdorimi i medikamenteve për të parandaluar rënien e flokëve në qoftë se kjo nuk shkakton ndonjë dëm.

Shpërndaje: