Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mëkat më i madh sesa pirja e alkoolit, zinaja dhe vrasja

Shejkh, Dr. Muhammed bin Se’id Raslan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ata nuk e dinë se shirku është mëkat më i madh sesa mëkati i zinasë! Dhe është mëkat më i madh sesa një burrë të bëjë zina me një burrë! Dhe është mëkat më i madh sesa pirja e alkoolit! Dhe është mëkat më i madh sesa mbytja e njeriut me pa të drejtë!

Nëse njerëzit nuk e dinë këtë atëherë si mund t’i shmangen këtij shirku të madh dhe si mund t’i përmbahen këtij teuhidi madhështor?

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.”

Shpërndaje: