Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mëkatet vështirësojnë veprat e mira

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (55)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/IGHATSAH%20-%2017%20-0%207%20-%201437-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se mëkatet dhe të kënduarit pengojnë personin nga veprat e mira?

Përgjigje: Padyshim. Të gjitha mëkatet vështirësojnë veprat e mira dhe e shpien mëkatarin në neglizhim.

Shpërndaje: