Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Merrë ujë në xhami për të bërë gusël në shtëpi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (6)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14379

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të marrë ujë nga tualetet e xhamis nëse unë xhunubë dhe nuk kam ujë në shtëpi?

Përgjigje: Ky veprim është i mirë, nuk ka asnjë problem. Uji në xhami është për pastrim. Të lejohet ta marrësh ujin në shtëpi dhe të pastrohesh.

Shpërndaje: