Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mesatarja është më e mira

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (52), min:  54.27

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është ekstremizmi i ndaluar? Çfarë do të thotë ekstremizëm?

Përgjigje: Ekstremizmi është ekzagjerim. Ai është i ndaluar si në adhurimin ashtu edhe në qëndrimin ndaj individëve. Kjo është e ndaluar sepse kjo shpie në idhujtari. Mesatarja është më e mira; As mangësim e  as ekzagjerim.

Shpërndaje: