Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mes’hi mbi çorapet e shkurtra

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (7)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir-14340205.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kohët e fundit çorapet e shkurtra janë bërë trend. Ato nuk i mbulojnë kyçet e këmbëve. A e kanë ato të njëjtin gjykim sikurse çorapet e tjera në lidhje me dhënien mes’h atyre?

Përgjigje: Jo. Ato nuk mbulojnë këmbët tërësisht. Ato duhet të mbulojnë kyçet e këmbëve dhe atë që është nën to.

Shpërndaje: