Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mes’hi mbi rrjetin e flokëve

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://binbaz.org.sa/mat/16644

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua ka flokë të gjatë dhe i lidh rreth kokës, kështu flokët bëhen si një kapelë.  Më pas ajo varë një rrjetë për flokë. A është e vlefshme për t’i dhënë mes’h kokës në këtë rast?

Përgjigje: Ajo duhet ta heq këtë rrjetë të flokëve, në mënyrë që të mund t’i jep mes’h kokës nga fillimi i daljes së flokëve (balli) deri poshtë kokës (në fund të flokëve tek qafa).

Shpërndaje: