Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mësimi i Kuranit duke lexuar njëzëri

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani 

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (206)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Ti´a mësoshë nxënësve Kuranin duke lexuar të gjithë njëzëri është gabim për shkak të dy arsyeve: Kjo është bidat dhe kjo e ndalon mësuesin që të dëgjojë gabimin e personit i cili lexon gabim.”

Shpërndaje: