Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mësimi i Kuranit në grup

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: et-Tibjan, fq 65.

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nëse disa njerëz tubohen, ku njëri lexon, shembull dhjetë ajete nga Kurani, pastaj dikush tjetër lexon dhjetë ajete tjera, e dikush tjetër pas tij kështu me radhë, konsiderohet veprim i mirë. Është pyetur Imam Maliku për këtë dhe ishte përgjigjur se është e lejuar një gjë e tillë.

Shpërndaje: