Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mësoni!

Shejkh Sulejman er-Ruhejli

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Qëndrueshmëri, qëndrueshmëri, o vëllezër! Mësoni, mësoni, mësoni! Dija është dritë. Dhe përhapeni dijen sepse ajo është dritë. Dhe përmbajuni metodologjisë selefije dhe përhapeni atë, dhe thërrisni në të, përjetësojeni, veproni sipas saj, jini të vendosur që të mbroni vendin tuaj, çështjen tuaj, prijësat tuaj, ushtritë tuaja, sado që të flasin njerëzit dhe sado që të tallen njerëzit.

Ajo që është me rëndësi është se ajo që është midis teje dhe Allahut ka mirësi dhe do të gjesh mirësi me lejen e Allahut.

Shpërndaje: