Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Methhebi më i saktë sipas Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´it

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Tuhfat-ul-Muxhib, fq. 191

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Unë kam përmendur disa herë se methhebi Hanbeli është më së afërmi Kuranit dhe Sunnetit.”

Shpërndaje: