“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mikpritja i takon veçorive të veçanta të arabëve

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah el-Ahadith es-Sahihah 1/11

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Mikpritja i takon veçorive të veçanta të arabëve ndryshe nga njerëzit e tjerë. Kjo cilësi nuk ekziston në Evropë, përveç në mesin e atyre që i përmbahen Islamit sikurse shqiptarëve dhe të tjerëve.”

Shpërndaje: