Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Miku im thotë se Arabia Saudite është shtet joislam

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Data e fetvasë: 9/11-1432 ose 6/10-2011

Burimi: http://alfawzan.ws/node/13518

Datum: 1432-11-09/2011-10-06

Pyetje: Unë kam një mik i cili thotë se Arabia Saudite është shtet joislam sepse ata kanë besëlidhje me jobesimtarët.

Përgjigje: Braktise atë. Unë them që ti duhet ta braktisësh atë. Të konsiderosh muslimanët jobesimtarë është metodologji e Khauarixhëve.

Kjo është metodologjia e Haruaixhëve. Ata thonë se Vehabitë janë Khauarixhët ndërsa Khauarixhët thonë se Vehabitë janë jobesimtarë. Mu me këtë gjykim, ata vetë janë Khauarixhë.

Shpërndaje: