Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Morali i mirë

Imam Is’hak bin Rahojah 

Burimi: Kitab ul-Masail Imam Ehlil-Hadith

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është karakteri i mirë (Husn-ul-huluk)?”

Përgjigje: “Të buzëqeshësh dhe të mos të zemërohesh dhe të ngjashme.”

Shpërndaje: