Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mos e humb shpresën në mëshirën e Allahut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh Igathetil-Lehfan (26)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë e njohë një person i cili në vazhdimësi bën llogaritje të vetvetes saqë ka qenë shkak që ai të humbë shpresën…

Përgjigje: Humbja e shpresës nuk është e lejuar:

“E kush mund ta humbë shpresën nga mëshira e Zotit të vet, përveç atyre që janë të humbur?!” El-Hixhr, 15:56

Njeriu kurrë nuk duhet humbur shpresën.

Shpërndaje: