Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mos thuaj u bashkofshim në xhenet in sha’a Allah

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Mexhmu el-Fetaua (26/132)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Mos thuaj: U bashkofshim në xhenet, إن شاء الله  in sha’a Allah (nëse do Allahu).

Por thuaj: E lusim Allahun të na bashkojë në xhenet.

Shpërndaje: