“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mund të ndodhë që disa nxënës kopjojnë gjatë testeve ditën në Ramazan. A e cenon kjo agjërimin e tyre?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 38: Mund të ndodhë që disa nxënës kopjojnë gjatë testeve ditën në Ramazan. A e cenon kjo agjërimin e tyre?

Përgjigje: Mashtrimi (kopjimi) është një gjë, kurse agjërimi është një gjë tjetër.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram