Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Salih el-Munexhid është Sururi

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)
El-Maxhruhin, fq. 87
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Kur shejhu ynë ishte në Arabinë Saudite për trajtim, ai pyeti dikë nga të pranishmit nëse ai merrte pjesë në ligjëratat e Muhamed Salih el-Munexhid. Kur burri u përgjigj po.

Shejkhu tha: “Mos merr pjesë në ligjëratat e tij. Ai është Sururi!

Shpërndaje: