“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Myslimanët naiv duan të luftojnë

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (790)

Përgatiti: www.perlatuslimane.com

”Myslimanët e sotëm janë si fëmijët naiv. Ata nuk e kuptojnë se sa përgjegjësi e madhe është Xhihadi kundër kufarëve. Ata mendojnë se bëhet fjalë vetëm për të mbledhur 1000-2000 njerëz dhe ti nxitësh ata për Xhihad ndërsa ata nuk janë në gjendje që të prodhojnë një gjilpërë, e të mos flasim për prodhimin e armëve.”

Shpërndaje: