Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Namazi nafile apo prindi?

Imam Shems-ud-Din Muhammed bin Ahmed edh-Dhehebi (v. 748)

Burimi: Sijar A´lam-in-Nubala 5/359

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Ibn-ul-Munkadir ka thënë:

Vëllai im Umeri e kalonte natën në namaz, ndërsa unë e kaloja natën duke përqafuar këmbën e nënës sime. Unë nuk do të doja që nata ime të ishte si nata e tij.

Shpërndaje: