Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ndaj kujt e ke obligim të kujdesesh?

Imam Ibn Kudameh el-Makdisi 

Burimi: Umdet-ul-Fikh 2/137

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Është e detyrueshme për t’i furnizuar prindërit, gjyshërit nga babai, fëmijët dhe nipërit e mbesat.”

Shpërndaje: