Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Në cilën shkollë ti regjistrojmë fëmijët?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%2021-03-1438H.mp3%2033.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në vendin tonë ka dy lloje të shkollave: shkollat në të cilat mësohet besimi i Esharive dhe shkolla që u mësojnë fëmijëve përngjasimin me jomuslimanët si  dhe shkencat dhe ideologjitë e tyre. Në të cilat shkolla duhet ti regjistrojmë fëmijët tanë?

Përgjigje: Regjistroni ata në shkollat që u përmendën së pari dhe mësojuani atyre besimin e vërtetë. Shpjegojuani atyre se besimi i Esharive dhe i Maturidive është i gabuar. Shpjegojuani këtë atyre.

Shpërndaje: