Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Në lidhje me votimet

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamad el-Abbad el-Bedr

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë mendoni në lidhje me votimet nëse të votuarit janë prej të devijuarve edhe pse dallojnë nga njëri-tjetri në devijimin dhe armiqësinë e tyre, por të gjithë e luftojnë Sunnetin dhe pasuesit e tij?”

Përgjigje: “Largohu nga të gjithë ata!”

 

Shpërndaje: