Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ne vuajmë për shkak të mëkateve tona

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (84), min: 55:33

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/17577

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është për shkak të mëkateve të muslimanëve që ata po përjetojnë luftëra sot?

Përgjigje: Padyshim:

وَمَا أَصَابَكُم مِّن مُّصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَن كَثِيرٍ

 “Dhe çfarëdo fatkeqësie që t’iu bie, ajo është pasojë e veprave tuaja (të këqija), e për shumë të tjera Ai ju falë.”1


1 42:30

Shpërndaje: