Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nëna dëshiron foto të nipave dhe mesave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=125720
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëna ime dëshiron që unë t’i fotografojë fëmijët e mi me telefon celular. Unë refuzoj ta bëj këtë ndërsa ajo zemërohet…

Përgjigje: Le të zemërohet ajo. Mos iu bind asaj në atë që është mëkat ndaj Allahut. E njëjta gjë vlen edhe me bashkëshorten tënde, prindërit e tu etj. Mos u mundo t’i kënaqësh ata me diçka që është mëkat ndaj Allahut.

Shpërndaje: