“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nëna nuk agjëroi për 4 vite për shkak të sëmundjes

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhmu-ul-Fataua (19/116)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetja: Nëna ime ishte e sëmurë për 4 vite dhe prandaj nuk e agjëroi Ramazanin. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Ushqeje një të varfër për çdo ditë që nuk e ka agjëruar.

Shpërndaje: