“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nëse diçka i zbulohet gruas gjatë namazit

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Maseil-ul-Imam Ahmed (1/211-212)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

279 – I lexova babait tim (imam Ahmedit):

“Nëse një grua është duke u falur dhe diçka nga flokët, këmbët ose krahët e saj zbulohen (pa dashje)?”

Ai u përgjigj: “Kjo nuk më pëlqen.”

Thashë: “Por nëse ajo tashmë është falur ashtu?”

Ai u përgjigj: “Nëse ajo që duket është pak shpresoj që kjo të jetë në rregull.”

Shpërndaje: