Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nëse gjatë namazit mendon si të mëkatosh

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi  

Burimi: Fetaua lil-Imam en-Nevevi ”El-Mesail el-Menthurah” fq. 51

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është namazi i vlefshëm nëse gjatë namazit mendon se si të mëkatosh dhe të bësh gabime, ndërsa zemra e tij gjatë namazit nuk është e pranishme dhe nuk reflekton mbi atë që lexon?”

Përgjigje: ”Namazi i tij është i vlefshëm, por ajo që ai ka vepruar është e urryer dhe Allahu e di më së miri.”

Shpërndaje: