“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nëse të ze gjumi duke u falur

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Meseik an Imam Ahmed bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nejsaburi.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse një person e zë gjumi ndërsa ai është duke u falur, dhe përveç kësaj, ai gjithashtu ëndërron; çfarë duhet të bëjë ai?!”

Përgjigje: ”Ai duhet të marrë abdes përsëri dhe ta përsëris atë namaz.”

Shpërndaje: