Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngjyrosja e duarve me këna

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: I’lam el-Mu’asirin bi-Fataua Ibn Uthejmin, fq. 211

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është dispozita që gruaja ti ngjyrosë duart me këna?

Përgjigje: Ngjyrosja e duarve me këna është diçka me të cilën gratë janë të njohura, dhe kjo është një zakon që është praktikuar për zbukurim, për deri sa kjo është zbukurim për gruan. Pritet prej saj që të zbukurohet për burrin e saj, pavarësisht nëse thonjtë përfshihen apo jo.

Shpërndaje: