Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngjyrosja e flokëve me ngjyra tjera pos ngjyrës të zezës

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (vdiq. 1421)

Burimi: Maxhmu el-Fataua ue rasa’il (4/120-121)
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com
 
Pyetje: ”A është e lejuar për një grua që të lyej flokët e saj një ngjyrë të ndryshme përpos të zezës, si psh ngjyrë kafe apo bionde?”
 
Përgjigje: ”Parimisht, kjo është e lejuar, përveç nëse bëhet për të imituar pabesimtarët, prostitutat, ose gratë mendjelehta.”

Shpërndaje: