Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngjyrosja e flokëve para se të jenë thinjur

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (vdiq. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (814)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Lejohet ngjyrosja e flokëve nëse ato janë thinjur, pa marrë parasysh nëse kjo ka të bëje me burrat apo grat. Ngjyrosja e flokëve nëse nuk janë thinjur, konsiderohet ndryshim në krijimtarinë e Allahut.”

Shpërndaje: