Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngjyrosja me këna bëhet sipas zakonit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është vendimi që gruaja të ngjyrosë mesin e pëllëmbës dhe majat e gishtave të saj me këna dhe të lerë pjesën tjetër të duarve?

Përgjigje: Ska të keqe në këtë. Këna përdoret përgjatë zakonit të vendit dhe të grave.

Shpërndaje: