Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e ushqimit që është përgatitur për agjëruesit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A i lejohet personit i cili nuk është agjërueshëm që të hajë nga ushqimi i cili është përgatitur veçanërisht për agjëruesit?

Përgjigje: Jo, ky ushqim është përgatitur veçanërisht për agjëruesit, nuk i lejohet përveçse e lejon pronari i ushqimit, atëherë nuk ka të keqe në këtë.

Shpërndaje: