“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e varanit

Imam Abdullah bin Ahmad bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (3/888-889)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1197 – E pyeta babain tim për ngrënien e varanit.

Ai u përgjigj:

“Nuk e di. Braktise çdo që të duket e dyshimtë. ”


1 Shih: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bindenwaran_(Varanus_salvator).jpg

Shpërndaje: