Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngritja e duarve në namazin e xhenazes – Feuzan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (52), min: 1.14.10

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet ngritur duart gjatë tekbireve në namazin e xhenazes?

Përgjigje: Po. Duart duhet të ngriten gjatë tekbireve në namazin e xhenazes.

Shpërndaje: