Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngritja e duarve pas namazit dhe duaja me xhemat

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Edh Da’ifeh (6/60))

 www.perlatmuslimane.com

“Nuk është e konfirmuar nga profeti se ai ka ngritur duart pasi kishte kryer namazin. Ndërsa që imami dhe xhemati të bëjnë dua së bashku pas namazit, kjo është bidat.”

Shpërndaje: