Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nijeti për agjërim gjatë Ramazanit

Is’hak bin Mensur el-Keusexh 

Burimi: Masailul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)

Darul-Hixhrah, 1425/2004

 www.perlatmuslimane.com

690 (15) – Imam Ahmedi (rahimehullah) ka thënë:

Është e detyrueshme për të bërë nijetin për agjërim çdo natë të Ramazanit.

Shpërndaje: