Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një burrë e viziton një vajzë çdo natë dhe e zgjonë atë për namazin e Sabahut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Kasesta ”Ahkam Kital Ahl-il-Baghi”

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam një vajzë jetime. Çdo natë i vjen asaj një burrë dhe e zgjonë për namazin e Sabahut dhe e urdhëron atë që ti zgjojë edhe vëllezërit dhe motrat e saj. A mund të bindemi se ky burrë është një engjëll? A zbresin engjëjt në tokë?

Përgjigje: Allahu e di më mirë. Mund të jetë një nga vëllezërit tanë prej xhinëve gjithashtu. Nuk është e domosdoshme që të jetë një engjëll. Mund të jetë një nga vëllezërit tanë prej xhinëve gjithashtu.

Shpërndaje: