Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një i sëmurë nuk ka agjëruar për dy vite. A duhet dhuruar ushqim apo duhet agjëruar për të?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 41: Një njeri i sëmurë nuk ka agjëruar për dy vite. A duhet dhuruar ushqim apo duhet agjëruar për të?

Përgjigje: Duhet dhënë ushqim për të.

Shpërndaje: