“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Një prej tipareve më të njohura të Hauarixhëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (19)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A kanë Hauarixhët ndonjë shenjë dalluese tjetër përveçse bërjes tekfir për mëkatet?”

Përgjigje: ”Po. Rebelimi kundër pushtetarit. Një nga tiparet e tyre më të famshme është mosbindja dhe rebelimi kundër pushtetarit.”

Shpërndaje: