Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një Tekfiri apo Rafidi për burrë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (26)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20%20-%204%20-%201%20-%201436.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Një grua nga Ehlus-Sunneti është e martuar me një burrë që nuk e do Sunnetin, ai i urren Ehllus-Sunnetin dhe gjithmonë thotë se ata që e mbytën Uthman bin Afanin radijAllahu anhu vepruan saktë. Çfarë e këshilloni këtë grua?”

Përgjigje: ”Ai është prej Hauarixhëve dhe ndoshta edhe nga Shiitët. Ai është ose një Harixhi ose Shi’i. Ajo është e detyruar të kërkojë divorcin në qoftë se ai nuk pendohet tek Allahu Azze ue Xhel.

Shpërndaje: