Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Njëri predikon ndërsa një tjetër e udhëheq namazin

Is’hak bin Mensur el-Kausaxh

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/223-226)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

503 – E pyeta Imam Ahmedin nëse lejohet që një person të predikon ndërsa një tjetër të udhëheq namazin.

Ahmed bin Hanbeli tha:

Unë nuk e di.

Shpërndaje: