Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk agjëroi 10 vite

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Pyetësi i cili tha se nuk i agjëroi 10 ditë nga Ramazani, thotë se ai nuk i agjëroi 10 Ramazane qëllimisht dhe tani është penduar te Allahu.

Përgjigje: Le t’i agjërojë ato, le t’i agjërojë ato sipas radhitjes, së pari vitin e parë, pastaj të dytin e kështu me radhë, le t’i kërkojë ndihmë Allahut dhe t’i agjërojë ato.

Shpërndaje: