“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk duhet të lihet Kurani në tokë

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fet´h-ur-Rab el-Uadud (1/141)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet për ta lënë Kuranin në dysheme ose në qilim në xhami?”

Përgjigje: ”Është e detyrueshme për ta ngritur Kuranin dhe për ta respektuar përderisa  kjo nuk ka të bëjë me një rast urgjent.”

Shpërndaje: