Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk duhet uruar asnjë vit të ri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (62)
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2005-03-1438H.mp3-1.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një muslimani që t’u urojë kolegëve të tij kufarë “vitin e ri”?

Përgjigje: Ai nuk duhet të bëjë këtë. Ai nuk duhet madje as të urojë vitin e ri islam, e aq më pak vitin e ri të kufarëve.

Shpërndaje: