Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk e di se a ka lexuar suren el-Fatiha apo jo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Fataua alal-Haua 15-11- 1435

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftawa-1435-11-15-01_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë duhet të bëjë një grua nëse ajo ka dyshime nëse ajo e ka lexuar suren el-Fatiha në namaz apo jo?

Përgjigje: Nëse bëhet fjalë për vesvese të shpeshta ajo duhet ti injorojë ato. Dhe në qoftë se ndodh spontanisht, rregulli bazë është se ajo nuk e ka lexuar atë. Në këtë rast, ajo duhet ta lexon atë.

Shpërndaje: