Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk ia bën hallall atyre që e përgojojnë 

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (56), min: 1.13.00

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16543

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një mësuese u tha nxënësve të saj se ajo nuk ia bën hallall asnjë gruaje ose studenteje që e përgojon atë. Unë e përgojova atë dhe pastaj shkova tek ajo për ti kërkuar falje, por ajo nuk e pranoi atë. Çfarë duhet të bëj? Unë jam penduar dhe e frikësuar.

Përgjigje: Është e mjaftueshme që ti ndihesh e penduar dhe që ti je penduar.

Shpërndaje: