“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk jam tërhequr nga paralajmërimi kundër Xhematit Teblig!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php…
Data e fetvas: 19/2-1437 ose 1/12-2015
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kam dëgjuar se ti je tërhequr nga paralajmërimi juaj kundër Xhematit-Teblig prandaj unë u gëzova shumë. Çfarë të shtyu ta bësh këtë?”

Përgjigje: ”Ajo që ti ke dëgjuar nuk është e vërtetë. Unë tërheqi vërejtjen ndaj të gjitha grupeve që kundërshtojnë akiden e Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit. Unë tërheqi vërejtjen ndaj të gjitha grupeve që kundërshtojnë Ehl-us-Sunnetin dhe Xhematin. Ky është qëndrimi im dhe i të gjithë dijetarëve të tjerë, elhamdulilah.”

Shpërndaje: