Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ti nuk je ai që duhesh t’i thyesh statujat

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (99), min: 1:04:07 

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/ar/node/18059

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet personit që i sheh statujat për shitje që t’i thyej ato?

Përgjigje: Jo. Ai le të informojë policinë morale për këtë.

Shpërndaje: